Multi SkillZ for Gym - opleiding in Evergem

Hermien Mispelaere   ‐  Woensdag 6 nov 2019

Het laatste weekend van de herfstvakantie vond een Multi SkillZ for Gym-opleiding plaats in Evergem. De trainers staken er heel wat inzichten, ideeën en inspiratie op!

De trainers van Rap & Vrank Evergem waren enthousiast op post in sportieve kledij!

Na een theoretische inleiding waarin er samen met de trainers dieper werd ingegaan op het belang van een goed trainingsklimaat en kwaliteitsvolle lesinhoud, en de mogelijkheden van Multi SkillZ for Gym om hierbij te helpen, was het tijd om in de praktijk actief Multi SkillZ for Gym te doen. Een leuke en uitdagende ervaring voor iedereen!

"Ik ben overtuigd dat we als er als club beter zullen van worden en onze lesgevers hebben bijgeleerd. Nu in de praktijk gebruiken!" - bestuurslid Rap & Vrank Evergem

Na de opleiding gaan de deelnemers met nieuwe inzichten, leuke ideeën en vele tips naar huis. Bovendien verkrijgen alle trainers 2 jaar gratis toegang tot het volledige webplatform van Multi SkillZ for Gym. Dit webplatform wordt op regelmatige basis uitgebreid met nieuw videomateriaal.

Wil je ook een Multi SkillZ for Gym opleiding bij jouw club? Lees dan hier de nodige info en vraag een opleiding aan in jouw club! Want elke trainer die de opleiding volgt, verkrijgt twee jaar gratis toegang tot het webplatform van Multi SkillZ for Gym!

Multi SkillZ for Gym, voor een unieke gymbeleving!