Met de steun van


verbeelding.png

Opnieuw meer dan 100 trainers opgeleid voor Multi SkillZ for Gym

  ‐  Maandag 7 nov 2016

Ben jij er ook al bij?!

Tijdens het laatste weekend van de herfstvakantie gingen opnieuw 5 opleidingen Multi SkillZ for Gym door in Antwerpen, Hasselt, Diest, Willebroek en Blankenberge. Meer dan 100 trainers namen actief deel aan één van deze opleidingen.

Na de kick-off-reeks van Multi Skillz for Gym eind augustus, werden het voorbije weekend opnieuw 5 opleidingen aangeboden. De inschrijvingen liepen vlot en alle trainers waren enthousiast op post in sportieve kledij!

Na een theoretische inleiding waarin er samen met de trainers dieper wordt ingegaan op het belang van een goed trainingsklimaat en kwaliteitsvolle lesinhoud, en de mogelijkheden van Multi SkillZ for Gym om hierbij te helpen, wordt in de praktijk actief Multi SkillZ for Gym uitgevoerd. Een leuke en uitdagende ervaring voor iedereen! Na de opleiding gaan de deelnemers met nieuwe inzichten, leuke ideeën en vele tips naar huis. Bovendien verkrijgen alle trainers 2 jaar gratis toegang tot het volledige webplatform van Multi SkillZ for Gym via hun persoonlijke pagina op 'Mijn Gymfed'. Dit webplatform wordt op regelmatige basis uitgebreid met nieuw videomateriaal.

Wil je ook één van de opgeleide trainers voor Multi SkillZ for Gym worden? Surf dan snel naar deze pagina om te kijken welke opleiding in februari of maart voor jou best past! Tot dan!

Multi SkillZ for Gym, voor een unieke gymbeleving!