Komend seizoen aftrappen met Multi SkillZ for Gym in de eigen club?

Lore Marguillier   ‐  Vrijdag 7 jun 2019

Vraag nu een opleiding aan!

De opleiding Multi SkillZ for Gym geeft trainers heel wat nieuwe inzichten én concrete ideeën om van élke turnles een unieke gymbeleving te maken! Wil je de trainers in de club vol inspiratie aan het seizoen laten beginnen? Vraag dan nu een organisatie van een opleiding Multi SkillZ for Gym aan in je eigen club voor eind augustus of september!

Multi SkillZ for Gym is de ultieme tool voor elke trainer die een unieke gymbeleving wilt ervaren!

Het is een online video-database met meer dan 200 gevarieerde, uitdagende en interactieve oefeningen en spelvormen, gestructureerd in bewegingsthema's. Hierdoor kan je Multi SkillZ for Gym snel en eenvoudig toepassen in combinatie met Gymstars of andere sporttechnische programma's. Bovendien geeft Multi SkillZ for Gym per oefening of spelvorm 4 variaties waardoor differentiëren en variëren mogelijk is.

Wil je, net als in meer dan 150 andere clubs, hier mee aan de slag kunnen gaan? Lees dan hier den nodige info en vraag een opleiding aan in jouw club! Want elke trainer die de opleiding volgt, verkrijgt twee jaar gratis toegang tot het webplatform van Multi SkillZ for Gym!

Wist je dat er ook coaching tips te vinden zijn bij Multi SkillZ for Gym? Bekijk hier in de teaser hoe deze tips uitgelegd worden