Opleidingen

Door de opleiding Multi SkillZ for Gym…

    • Verruim je jouw kijk op de veelzijdigheid van gymnastiek
    • Maak je zelf kennis met Multi SkillZ for Gym in de praktijk
    • Leer je Multi SkillZ for Gym in te plannen in je turnlessen
    • Krijg je tips om efficiënt te werken met het webplatform Multi SkillZ for Gym
    • Scoort je club extra punten in het Q4Gym-kwaliteitsinstrument

    • Kortom… word je een nóg betere trainer!Eind augustus 2016 gaven we de aftrap van het project met 10 regionale opleidingen. Na de kick-off werden er in verschillende schoolvakanties nog steeds nieuwe opleidingen gepland. Ondertussen waren reeds meer dan 650 trainers uit bijna 150 verschillende clubs aanwezig op één van de opleidingen en leerden Multi SkillZ for Gym met heel veel enthousiasme kennen. Bekijk zeker eens de foto's van de opleidingen rechts op deze pagina.

Wil je ook kennis maken met Multi SkillZ for Gym zodat je aan de slag kan met veel nieuwe ideeën en inzichten? Schrijf je dan, samen met je collega trainers, snel in voor één van geplande opleidingen.

Puurs - Woensdag 27/12 - 18.00 - 21.00 uur

Gymfed-opleidingen Multi SkillZ for Gym zijn enkel toegankelijk voor trainers die aangesloten zijn bij een Gymfed-club. Trainers dienen minimum 15 jaar te worden in het kalenderjaar van de opleiding om zich te kunnen inschrijven.

Geen Gymfed-trainer? Kijk snel op deze pagina voor meer info en opleidingsmogelijkheden.

Gymfed-trainers die een Multi SkillZ for Gym-opleiding volledig gevolgd hebben (3 uur), verkrijgen twee jaar GRATIS toegang tot alle video's van de oefenstof van Multi SkilZ for Gym onder de rubriek Tools in je persoonlijk profiel 'Mijn Gymfed'.