Met de steun van


Coaching tips van Multi SkillZ for Gym

Lore Marguillier   ‐  Dinsdag 6 dec 2016

Nieuwe video's online!

Het webplatform van Multi SkillZ for Gym ging online begin september met 33 video's over 132 varianten van leuke, uitdagende en (inter)actieve oefen- en spelvormen. Een goede start, maar we breiden de database graag nog verder uit met nieuwe video's én coaching tips!

Na de herfstvakantie kwamen er alvast 3 nieuwe video's online van actieve en originele oefen- en spelvormen in verschillende bewegingsthema's. Ook na de kerst-, krokus- en paasvakantie zal de database verder groeien met telkens 12 varianten van toffe en unieke oefen- en spelvormen. Zo kan je als trainer blijvend nieuwe ideeën opdoen!

Sinds 1 december bevat het webplatform van Multi SkillZ for Gym ook een rubriek coaching tips, met interessante whiteboard video's om een positieve relatie tussen trainer en gymnasten op te bouwen. De eerste video rond Positief training geven, die besproken wordt tijdens de opleiding Multi SkillZ for Gym, is nu ook beschikbaar in deze rubriek.

Wil jij ook toegang tot alle video's van Multi SkillZ for Gym? Schrijf je dan snel in voor één van de opleidingen die nog gepland staan in februari en maart. Na het volgen van de opleiding verkrijg je twee jaar GRATIS toegang tot het webplatform! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Samen gaan we voor een unieke gymbeleving voor élke gymnast en élke trainer!

Heb je nog vragen over Multi SkillZ for Gym, aarzel dan niet om contact op te nemen.